english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Kábelinternet

Komplett adat és hang megoldások kábeltelevíziós hálózatokon

A kábeltelevíziós szolgáltató cégek az előfizetőkért folytatott egyre élesedő verseny miatt rákényszerülnek az adatszolgáltatások sebességének folyamatos emelésére, illetve IP alapú telefon és videó szolgáltatások indítására.

Az új építésű hálózatok esetében, a szolgáltatók többnyire már optikai FTTH hálózat kiépítése mellett döntenek. Azonban a meglévő HFC hálózatok esetében a DOCSIS alapú infrastruktúra fejlesztése a leggazdaságosabb megoldás.

A DOCSIS alapú megoldások esetében egyre nagyobb kapacitású és komplexebb eszközök alkalmazására van szükség. A CMTS termékek esetében különösen fontos az alkalmazott eszközök megbízhatósága, redundáns kiépítése, illetve a moduláris kivitele a későbbi bővíthetőség érdekében.

A Multimedia Networks Kft. által kínált komplett megoldás elemei kiváló minőségűek, megfelelnek az említett követelményeknek. A beszállító partnereink a nemzetközi piac komoly referenciával rendelkező, vezető szereplői.

A megoldás elemei:

A Multimedia Networks Kft. komoly szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik a kábelmodemek és kábelmodem vezérlők területén. 2003 óta foglalkozunk ezzel a területtel, szakmai tapasztalatokat szereztünk több gyártó cég termékeivel kapcsolatban. A Cisco magyarországi partnerei közül az egyetlen olyan cég vagyunk, aki erre a területre szakosodott és megfelelő szakmai hátteret tud biztosítani az ügyfeleknek. Az általunk értékesített eszközöket szükség esetén telepíteni illetve több féle szinten támogatni tudjuk.

Telephelyünkön kialakítottunk egy teszt labort, amelyben az összes forgalmazott CMTS és kábelmodem típus megtalálható, és ahol az ügyfeleknél előforduló problémákat tesztelni, reprodukálni tudjuk ezzel is meggyorsítva a segítségnyújtást.

 
easyweb