english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Koaxiális csatlakozók

Az új szolgáltatások megjelenésével, a hálózatokkal szemben támasztott minőségi követelmények is folyamatosan emelkednek. A nagy kábeltelevíziós szolgáltatóknál történt felmérések szerint az előfizetői hibák közel 80%-át a hálózatban lévő csatlakozók okozzák.

Az analóg televíziós szolgáltatások esetében a nem megfelelő csatlakozás, ezáltal a nem megfelelő árnyékolás és a zajok bejutása minőségi romlást okozott a televízió képen, de az előfizetők igénybe tudták venni a szolgáltatást. A probléma az új szolgáltatások (Adat, Telefon, HD digitális videó) megjelenésével kezdődött. Az új szolgáltatások indításával a hálózatokon sokkal több információt kell átküldeni és a digitális jelek sokkal érzékenyebbek a hálózatba bekerülő zajokra, zavarokra, illetve a nem lineáris átvitelre. Ezek a különböző hálózati problémák a digitális szolgáltatások esetében csomagvesztést okoznak.

Az adatszolgáltatás esetében a csomagvesztés esetén lehetőség van a csomagok ismételt elküldésére. Azonban ez, az előfizetői oldalon sebesség csökkenést, a fejállomási oldalon pedig a CMTS kapacitásának fölösleges igénybevételét jelenti. A digitális videó szolgáltatások esetében a csomagvesztés hatására, a kép kockásodik, kifagyogat, vagy legrosszabb esetben teljesen szétesik. A legnagyobb gondot a csomagvesztés a valós idejű telefon szolgáltatás esetében okozza. Itt nincs lehetőség a csomagok ismételt elküldésére.

A gyakori hibák miatt az előfizetők elégedetlenek lesznek, illetve a hálózat üzemeltetése is jóval költségesebb lesz.

A felmérések szerint, a kültéren lévő koaxiális csatlakozók esetében a leggyakoribb hiba ok a víz csatlakozóba és a kábelbe történő bekerülése, illetve a víz következtében fellépő korrózió. A korrózió hatására folyamatosan romlanak a csatlakozók és kábelek elektromos és mechanikai paraméterei. A második leggyakoribb hibaforrás a csatlakozók nem megfelelő felszerelése és rögzítése.

Ezért különösen lényeges, hogy jó minőségű, tökéletes vízzárást biztosító csatlakozókat válasszunk. Illetve gondosan oda kell figyelni a megfelelő, szakszerű telepítésre is. Ezen alapelvek betartásával az előfizetői hibák jelentős része kiküszöbölhető.

PPC

Cégünk a PPC koaxiális csatlakozóit kínálja ügyfelei részére. A PPC több mint 65 év tapasztalattal rendelkezik a csatlakozó gyártás területén, a piacvezető csatlakozó gyártó cégek jól ismert képviselője. A PPC az Egyesült Államokban, Dániában és Kínában rendelkezik gyártóbázissal.

Termékeik között megtalálhatóak a különböző fejállomási, vonali és előfizetői csatlakozók, adapterek, szűrők, illetve jumper, audió, videó kábelek. Termékeik a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.

A PPC a változó igényeknek megfelelően, folyamatosan fejleszti a termékeit. Számos szabadalommal és egyedi megoldással rendelkezik. Különös figyelmet fordítanak a jó minőségű, időálló alapanyagok kiválasztására, illetve alkalmazás előtti tesztelésére.

A PPC rendkívül fontosnak tartja a csatlakozókat telepítő szerelő kollegák folyamatos képzését. Rendszeresen tartanak Magyarországon is ingyenes képzéseket a szakemberek részére. Alapelvük, hogy semmit sem érünk el a minőségi csatlakozókkal, ha nem megfelelően telepítjük és használjuk őket.

PPC termék kategóriák:

PPC termék Katalógus:

 
easyweb