english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Optikai műszerek

Cégünk a ShinewayTech és Grandway cégek optikai műszereit ajánlja.

Beszállítóink a nemzetközi piac meghatározó szereplői. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek az optikai és távközlési méréstechnika területén. Termékeik között megtalálhatóak az OTDR-ek, optikai fényforrások, teljesítménymérők, beiktatási csillapítás mérők, látható fényű hibahely keresők és egyéb optikai műszerek.

ShinewayTech:

A 2002-ben alapított kínai ShinewayTech cég sokéves tapasztalattal rendelkezik az optikai méréstechnika területén. Napjainkban a ShinewayTech az egyik leggyorsabban fejlődő telekommunikációs mérési megoldásokat kínáló cég. Számos bejegyzett szabadalommal rendelkeznek és kedvező áron kínálnak kiváló minőségű és megbízható termékeket. 2012-ben elnyerték a Frost & Sullivan Price Performance Value Leadership (Vezető ár érték arány) díját (A díj linkje).

Grandway:

A Shanghai Grandway Telecom Tech. céget 1994-ben alapították. A Grandway az egyik legnagyobb Kínai optikai műszer gyártó cég. Az optikai mérési megoldásokon kívül a másik fő profiljuk az FTTH passzív elemeket gyártása. A műszerek gyártásán kívül a Grandway cég a japán Fujikura cég kizárólagos forgalmazója. Az FTTH passzív eszközök és rendező dobozok gyártására a Fujikura céggel közösen egy közös céget alapítottak 2008-ban (Shanghai Fujikura Grandway Co., Ltd.).

Optikai műszer kategóriák:

 
easyweb