top of page

News

PROMAX ATLAS 6GHz univerzális analizátor
Atlas.jpg

​A spanyol PROMAX cég  a közelmúltban mutatta be az új ATLAS 6 GHz-es univerzális analizátorát. 

Az új ATLAS multifunkcionális analizátor a RANGERNeo műszerekhez hasonlóan, a hagyományos spektrum analizátor funkciókon kívül képes az analóg és digitális televíziós (DVB-S/T/C, SDI, ASI) jelek minőségi paramétereinek és képminőségének vizsgálatára. Ezeken felül teljeskörű  IPTV, WIFI és OTT szolgáltatás analízisre is lehetőség van. Támogatja a legújabb DVB-S2X és a 4k UHD videó formátumokat is. A kibővített frekvenciatartománynak köszönhetően lehetőség van az 5G interferenciák detektálására.

Az ATLAS analizátor katalógusa a következő linkről tölthető le:

ATLAS katalógus

Lightel vezeték nélküli auto fókuszos optikai mikroszkóp
di3000.jpeg

​Az egyesült államokbeli Lightel cég  a közelmúltban mutatta be a vezeték nélküli automata fókuszos optikai szálvizsgáló mikroszkópját és az új Android alapú szoftver megoldását. 

A Lightel DI-3000 optikai csatlakozó vizsgáló mikroszkóp automata fókusz beállítási funkcióval és az USB porton kívül, integrált WiFi interfésszel rendelkezik. A DI-3000 csatlakozó vizsgáló mikroszkóp a Windows, vagy Android rendszerekhez elérhető ConnectorView™ (ingyenes szoftver) vagy ConnectorView™ Plus (az ingyenes funkciókon kívül automatikus kiértékelést és jegyzőkönyv készítést is tartalmaz) szoftver használatával számítógépre, vagy okos eszközre csatlakoztatva használható.

Az optikai mikroszkóp részletes leírása a következő linken található:

Lightel DI-3000

YOKOGAWA Ethernet analizátorok a kínálatunkban
AQ1300_Front_right.png

Ügyfeleink többsége a japán YOKOGAWA céget az OTDR és optikai spektrumanalizátor műszereiről ismeri. Most bemutatjuk az AQ1300 sorozatú GE és 10GE Ethernet analizátoraikat is.​

Az AQ1300 sorozatú kompakt és könnyű Ethernet analizátorok széleskörű funkcionalitásukkal a hálózati útvonalak tesztelésére és az Ethernet hálózatok üzemeltetésére lettek kifejlesztve, 1G, vagy 10G hálózati sebességig. Az egyszerű kezelhetőséggel és az automata mérési funkciók használatával elkerülhetőek az esetleges mérési hibák és egyszerűen aktiválhatóak és minősíthetőek az Ethernet hálózatok és szolgáltatások. A hatékony elemzési funkciók segítenek behatárolni a hibákat a karbantartási munkák során.

A műszerek részletes leírása a következő linken található:

YOKOGAWA AQ1300 Ethernet analizátorok

Megújult a webshopunk
Fiber-Optic-Products.jpg

​Több új termék kategóriával és számos új termékkel bővítettük a webshopunkat.  A webshopban jellemzően a raktáron tartott és népszerű termékek kerülnek be. Az elérhető termékek körét az ügyfeleinktől kapott visszajelzések és igények alapján folyamatosan bővítjük.  

 

​Szintén beraktuk a kínálatba az ügyfeleinktől visszavásárolt, vagy bemutató terméknek tartott használt műszereket és hegesztőket, illetve jelentős árengedménnyel kínált akciós új eszközöket is. Ez a termék választék folyamatosan változik. Ezért érdemes rendszeresen megnézni a kínálatot.

A webshopunkban történő vásárlás, csak az alábbi linken elérhető, előzetes regisztráció után lehetséges.

Weboldal regisztráció

Regisztráció nélkül is lehetőség van böngészni a webshopban, a bemutató oldalon. Azonban ebben az esetben az árak nem látszódnak és vásárolni sem lehetséges.

Webshop bemutató

Új Yokogawa AQ1210 OTDR modell 
AQ1210 OTDR.png

​A közelmúltban jelent meg a japán Yokogawa cég AQ1210 sorozatának új tagja, az új AQ1210D OTDR.
Az új AQ1210D OTDR 4 különböző hullámhosszon tud mérni  (SM: 1310/1550 nm, MM:850/1300 nm)  és mind a monomódusú (SM), mind a multi módusú (MM) optikai hálózatok teszteléshez használható.

Az AQ1210D OTDR kompakt kialakítása, széleskörű funkcionalitása és okos alkalmazásai miatt megfelel a kivitelező cégek igényeinek és különösen alkalmas épületen belüli, épületek közötti, illetve rövid és közepes távolságú távközlési optikai hálózatok üzemeltetéséhez.   

A Yokogawa műszerek kipróbálhatóak és megtekinthetőek cégünk irodájában. Részletes információ a következő linken található az OTDR termékekről:

Yokogawa AQ1210 sorozatú OTDR

Lightel optikai csatlakozó vizsgáló mikroszkópok cégünk kínálatában
lightel_di.jpg

​Az egyesült államokbeli Lightel cég optikai csatlakozó vizsgáló megoldásaival bővítettük optikai műszer kínálatunkat. Termékeik között megtalálhatóak a PC-kre és okos eszközökre csatlakoztatható optikai mikroszkópok és a különálló önálló kijelzővel szállított videó mikroszkóp is.

Az ajánlott modellek közül a DI-1000 model kompatibilis a Yokogawa OTDR termékekkel és opcionálisan rendelhető hozzájuk. Az USB portra csatlakoztatható típusok a ConnectorView™ (ingyenes szoftver) vagy ConnectorView™ Plus (az ingyenes funkciókon kívül automatikus kiértékelést és jegyzőkönyv készítést is tartalmaz) szoftver használatával teljes körű megoldást biztosítanak.

 

Az ajánlott mikroszkópok kipróbálhatóak és megtekinthetőek cégünk irodájában. Részletes információ a következő linken található a műszerekről:

 

Optikai csatlakozó vizsgáló mikroszkópok

UCL Swift magra illesztő optikai szálhegesztők
K33A_1.png

​A dél-koreai UCL Swift cég két új magra illesztő optikai szálhegesztőt mutatott be a közelmúltban. A K33 modell a korábbi K11-es magra illesztő hegesztő utódja és a K33A pedig a KF4A hegesztőhöz hasonlóan integráltan tartalmazza, az optikai szál előkészítéséhez szükséges kiegészítőket (termikus csupaszoló, alkohol adagoló és száltörő). 

Az új magra illesztő optikai hegesztők, nagyon gyors hegesztést (6 másodperc) és zsugorítást (9-13 másodperc a zsugorcső típusától függően) tesznek lehetővé. A fejlett IPAAS szál illesztési technológia, kiváló minőségű és alacsony csillapítású kötést biztosít.

 

Optikai szálhegesztők

Welcome to our new website!
AQ1210 OTDR.png

Our new website has been launched providing a more modern and safer interface for our customers and all those who are interested. New features will be released, including online shop soon.

We hope that the new website will provide you with a good overview of the products we sell and the services we offer.

Our goal is to provide our customers with the information they need. In case of any question please don't hesitate to fill in our online quote request form.

Promax instruments in our portfolio
RangerNeo4.jpg

October 8. 2018

The Spanish PROMAX company has over 50 years of experience and offers solutions for measuring Cable TV, Satellite and DTH signals. They have excellent international and domestic references.

They are leaders in the market for Satellite, DTH and television spectrum analyzers. CABLE RANGER analyzers were specifically designed for cable television network testing have recently been introduced.

Promax products

Auto Rotation Blade Cleavers
CS-03AT.JPG

The South Korean company Ilsintech introduced optical auto rotation blade cleavers. The blades of conventional fiber cleavers have 16 positions and, if the position is worn out, the user has to change the position manually. In contrast, new cleavers automatically rotate a position on the blade after each break. This results in balanced blade usage and longer blade lifetime. Instead of the maximum blade lifetime of around 50,000 of the normal cleavers, the new cleavers have a lifetime of 70,000 optical cleaving.

In case of the CS-03AT and CS-03BT optical fiber cleavers, the universal fiber holder can be removed and thus compatible with removable fiber holders for Splice-on optical connectors installation.

Ilsintech Swift KF4A
KF4A.jpg

Swift KF4A is the highly advanced and accurate ACTIVE cladding alignment fusion splicer, which has been designed to perform the major 5 multifunctional features systematically : stripping, cleaning, cleaving, splicing and sleeving.In addition, optional Optical Power Meter and V.F.L(Visual Fault Locator) is embedded in the machine. They allow users check the splice result immediately without additional tools.

The Swift KF4A is best fit for fusion splicing and fusion Splice-On Connector(SOC) of FTTx network applications, which eliminates fatal issues with conventional mechanical connectors.(low quality, weak durability and high maintenance cost).

Promax fejléckép.jpg
bottom of page