top of page
Anchor 1
HFC hálózati elemek
HFC hálózatok építőelemei

Az új szélessávú adatátviteli technológiák (DOCSIS 3.0 és 3.1) bevezetésével, a szolgáltatók rákényszerülnek a HFC hálózatok folyamatos korszerűsítésére, illetve szegmentálására. A minőségi szolgáltatások nyújtásához szükség van a HFC hálózatot megbízható, időtálló és kiváló minőségű alkotó elemekből kiépíteni.

Cégünk által ajánlott passzív és aktív megoldások a legújabb technológiákat felhasználva lettek kifejlesztve és alkalmasak a következő generációs HFC hálózatok építésére.

HFC optikai aktív eszközök

A DOCSIS 3.0 és a DOCSIS 3.1 szabványos megoldásokkal a kábeltelevíziós szolgáltatók fel tudják venni a versenyt az FTTH szolgáltatásokkal. Azonban az adatszolgáltatások sebességének folyamatos emelkedésével, illetve a digitális csatornák (és azon belül főleg a HD csatornák) számának emelkedésével a jelenlegi 860MHz-es frekvenciasávot ki kell növelni 1, vagy 1.2 GHz-re, illetve a hálózatokat folyamatosan szegmentálni kell.

Az alkalmazott új generációs HFC optikai aktív megoldásoknak, a következő szempontoknak kell megfelelni:

  • Nagy portsűrűség

  • Alacsony fogyasztás

  • Szélesebb átviteli frekvenciatartomány (1 és 1.2 GHz)

  • Nagyfokú modularitás, a hálózatok jövőbeli egyszerűbb átalakíthatóság érdekében

  • Korszerű menedzsment lehetőségek

Cégünk a Pacific Broadband Networks és a Technetix cégek jó minőségű, megbízható, kedvező áru optikai aktív eszközeit ajánlja ügyfelei részére.

Pacific Broadband Networks:

A Pacific Broadband Networks ausztrál tulajdonban lévő cég, amely az optikai aktív eszközök széles skáláját gyártja. Termékeik között megtalálhatóak az 1310nm-es és 1550nm-es optikai megoldások, FTTH megoldások és a komplett hálózatmenedzsment. A PBN eszközök kiváló műszaki tartalommal rendelkeznek és a sokéves gyakorlati tapasztalatok alapján nagy megbízhatóságúak.

Technetix:

Az 1990-ben alapított Technetix cég komplett megoldásokat kínál a kábeltelevíziós szolgáltató cégek részére.  A DBx kábeltelevíziós erősítő és optikai node termékeik a legújabb műszaki elvárások és trendek figyelembe vételével lettek kifejlesztve.

Anchor 2
HFC passzív építőelemek

Termékkínálatunkban megtalálhatóak az optikai passzív elemek, a kültéri és beltéri hálózati passzívok, illetve a különböző vonali és előfizetői csatlakozók, adapterek, szűrők, illetve jumper, audió, videó kábelek. 

Technetix:

Az 1990-ben alapított Technetix cég komplett megoldásokat kínál a kábeltelevíziós szolgáltató cégek részére. Termékeik között megtalálhatóak a korábbi Tratec holland cég kültéri és beltéri passzív eszközei, szűrői, izolátorai. Több egyedi műszaki megoldást alkalmaznak az általuk gyártott passzív eszközökben. 

PPC:

Cégünk a PPC koaxiális csatlakozóit kínálja ügyfelei részére. A PPC több mint 65 év tapasztalattal rendelkezik a csatlakozó gyártás területén, a piacvezető csatlakozó gyártó cégek jól ismert képviselője. A PPC az Egyesült Államokban, Dániában és Kínában rendelkezik gyártóbázissal. Termékeik a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.

A PPC a változó igényeknek megfelelően, folyamatosan fejleszti a termékeit. Számos szabadalommal és egyedi megoldással rendelkezik. Különös figyelmet fordítanak a jó minőségű, időálló alapanyagok kiválasztására, illetve alkalmazás előtti tesztelésére.

A PPC rendkívül fontosnak tartja a csatlakozókat telepítő szerelő kollégák folyamatos képzését. Alapelvük, hogy semmit sem érünk el a minőségi csatlakozókkal, ha nem megfelelően telepítjük és használjuk őket.

Ugrás a lap tetejére

Anchor 3
 
Fejállomási RF menedzsment és kábelezés

A HFC hálózatok szegmentálásával a fejállomásokon egyre több előre irányú optikai adó és visszirányú vevő RF port kábelezését és RF jel menedzsmentjét kell megoldani. Ehhez ajánljuk a Belden cég mini RG59-es négyszeresen árnyékolt fejállomási kábelét és a hozzávaló fejállomási csatlakozókat, illetve az ATX cég moduláris RF menedzsment megoldásait. Az RF menedzsment megoldások tartalmazzák az RF összegzőket, szétosztókat, illetve fejállomási erősítőket is.

Belden/PPC

A Ripley cég több mint 30 éve kínálja kiváló minőségű szerszámait. A cég kínálatában megtalálhatóak a koaxiális, optikai és telekommunikációs hálózatok építéséhez szükséges szerszámok.

 

ATX

A kanadai ATX Networks céget 1985-ben alapították. Piacvezetők a professzionális fejállomási összegző és szétosztó megoldások területén. Ezen kívül digitális videó és optikai átviteli megoldások is megtalálhatóak a kínálatukban. Az ATX a közelmúltban vásárolta fel az egyedülálló 1550nm-es átviteli megoldásokat kínáló egyesült államokbeli Innotrans céget.

Ugrás a lap tetejére

Promax fejléckép.jpg
bottom of page