top of page
Anchor 1
Műszerek, szerszámok
Optikai műszerek
Optikai műszerek

Cégünk a Yokogawa, ShinewayTech és Grandway cégek optikai műszereit ajánlja.

Beszállítóink a nemzetközi piac meghatározó szereplői. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek az optikai és távközlési méréstechnika területén. Termékeik között megtalálhatóak az OTDR-ek, optikai fényforrások, teljesítménymérők, beiktatási csillapítás mérők, látható fényű hibahely keresők és egyéb optikai műszerek.

Yokogawa:

 

A japán Yokogawa Electric cég (korábban Ando)  több mint 30 éve kínál minőségi, megbízható optikai mérési megoldásokat. Optikai műszereik között megtalálhatóak a különböző méretű optikai hálózatok üzemeltetéséhez szükséges OTDR-ek, optikai spektrum analizátorok és hullámhossz mérők.

Lightel:

 

Az egyesült államokbeli Lightel céget 1999-ben alapították. A kezdetek óta kiváló minőségű optikai passzív és aktív eszközök gyártásával foglalkoznak. Termékeik közül az optikai csatlakozó vizsgáló megoldásaikat forgalmazzuk.

ShinewayTech:

 

A 2002-ben alapított kínai ShinewayTech cég sokéves tapasztalattal rendelkezik az optikai méréstechnika területén. Napjainkban a ShinewayTech az egyik leggyorsabban fejlődő telekommunikációs mérési megoldásokat kínáló cég. Számos bejegyzett szabadalommal rendelkeznek és kedvező áron kínálnak kiváló minőségű és megbízható termékeket. 2012-ben elnyerték a Frost & Sullivan Price Performance Value Leadership (Vezető ár érték arány) díját (A díj linkje).

 

Grandway:

 

A Shanghai Grandway Telecom Tech. céget 1994-ben alapították. A Grandway az egyik legnagyobb Kínai optikai műszer gyártó cég. Az optikai mérési megoldásokon kívül a másik fő profiljuk az FTTH passzív elemeket gyártása. A műszerek gyártásán kívül a Grandway cég a japán Fujikura cég kizárólagos forgalmazója. Az FTTH passzív eszközök és rendező dobozok gyártására a Fujikura céggel közösen egy közös céget alapítottak 2008-ban (Shanghai Fujikura Grandway Co., Ltd.).

Optikai hegesztés
Optikai szálhegesztők

Cégünk az UCL Swift (korábban Ilsintech) Dél-koreai cég optikai szálhegesztőit kínálja. Az UCL Swift céget 1982-ben alapították és a precíziós száloptikai megoldások egyik piacvezető szállítója. Kiváló minőségű termékeket kínálnak, kedvező áron.

A cég kínálatában megtalálható a hagyományos magra illesztő szálhegesztő és az FTTH hálózatok telepítéséhez és fenntartásához ajánlott kedvező áru aktív v-vájatos terepen is használható szálhegesztő is. Az FTTH hegesztők integráltan tartalmazzák a termikus szálcsupaszítót, száltörőt és alkohol adagolót.

Az UCL Swift által gyártott optikai szálhegesztők minőségben és megbízhatóságban felveszik a versenyt a japán hegesztőkkel.

Tovább a részletes ismertetőre

Anchor 3
Koaxiális és optikai szerszámok

Cégünk kínálatában megtalálhatóak a koaxiális, optikai és telekommunikációs hálózatok építéséhez szükséges szerszámok.  Beszállítóink a nemzetközi piac vezető gyártói. Kiváló minőségű, megbízható és strapabíró szerszámokat kínálnak.

Ripley

A Ripley cég több mint 30 éve kínálja kiváló minőségű szerszámait. A cég kínálatában megtalálhatóak a koaxiális, optikai és telekommunikációs hálózatok építéséhez szükséges szerszámok.

 

Jonard Tools
Az egyesült államokbeli Jonard Tools céget 1958-ban alapították. Kiváló minőségű és strapabíró koaxiális és optikai szerszámokat gyártanak.

Ugrás a lap tetejére

Anchor 4
Multifunkcionális analizátorok​
A távközlési szolgáltató cégek egyre több platformon és sokféle technológiával szolgáltatnak. Ezért egyre összetettebb analizátorokra van szükség. Az ajánlott termékeink között megtalálhatóak a vezetékes, műholdas, WIFI és Ethernet hálózatok teszteléséhez szükséges analizátorok.

PROMAX

Cégünk a spanyol PROMAX cég méréstechnikai megoldásait ajánlja ügyfelei részére. A PROMAX cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik és egyaránt kínál megoldást a kábeltelevíziós, műholdas és földi digitális hálózatok mérésére. Kiváló nemzetközi és hazai referenciákkal rendelkeznek.

Piacvezetők a képernyős műholdas, földi digitális és televíziós spektrum analizátorok piacán. A közelmúltban mutatták be a kifejezetten kábeltelevíziós hálózatok vizsgálatára alkalmas CATV analizátoraikat.

YOKOGAWA

A japán Yokogawa (korábban Ando) cég 1981 óta gyárt optikai és hálózatos műszereket. Műszereik a legújabb technológiát képviselik, az olcsóbb kisebb műszerektől a moduláris, professzionális termékekig. Kedvező árfekvés, hosszú garancia és könnyű kezelhetőség jellemzi az összes műszert. 

Ugrás a lap tetejére

Promax fejléckép.jpg
bottom of page