top of page
Partnereink
Partnereink

Cégünk üzletpolitikájában a minőség, megbízhatóság kiemelt szempont. Beszállító partnereink minden esetben ISO 9001-es minőség tanúsítvánnyal rendelkeznek, illetve az európai és amerikai piac komoly múlttal és jelentős referenciákkal rendelkező szereplői.

Beszállító partnereink többségénél cégünk közvetlen és kizárólagos gyártói képviseletet látja el Magyarországon.

atxjpg.jpg

A kanadai ATX Networks céget 1985-ben alapították. Piacvezetők a professzionális fejállomási összegző és szétosztó megoldások területén. Ezen kívül digitális videó és optikai átviteli megoldások is megtalálhatóak a kínálatukban. 

partner_cisco.jpg

Cégünk a Cisco CMTS és hálózatos termékeit forgalmazza. A Cisco piacvezető a hálózatos és kábeltelevíziós adatátviteli termékek piacán. Egyedülálló CMTS termék választékkal rendelkeznek. Minden méretű hálózatra létezik DOCSIS szabványos megoldásuk.

FiberHomelogo.png

A FiberHome cég az egyik legnagyobb kínai távközlési eszközöket gyártó cég. Kínálatukban megtalálhatóak a passzív optikai, optikai átviteli, routing/switching és aktív FTTH megoldások. A Fiberhome a piaci részesedése alapján a negyedik legnagyobb gyártó a PON-os FTTH aktív megoldások piacán. Komoly nemzetközi referenciákkal rendelkeznek.

grandway logo.png

A Shanghai Grandway Telecom Tech. céget 1994-ben alapították. A Grandway az egyik legnagyobb Kínai optikai műszer gyártó cég. Az optikai mérési megoldásokon kívül a másik fő profiljuk az FTTH passzív elemeket gyártása. A műszerek gyártásán kívül a Grandway cég a japán Fujikura cég kizárólagos forgalmazója. Az FTTH passzív eszközök és rendező dobozok gyártására a Fujikura céggel közösen egy közös céget alapítottak 2008-ban (Shanghai Fujikura Grandway Co., Ltd.).

ucl_tlogo_eng.png

Az 1982-ben alapított Dél-Koreai UCL Swift (korábban Ilsintech) cég piacvezető az optikai száltörők területén. Kiváló minőségű, kedvező áru hagyományos és FTTH optikai szálhegesztőikkel is egyre komolyabb piaci részesedést érnek el. A hegesztőik alkalmasak az általuk gyártott költséghatékony hegeszthető optikai csatlakozók szerelésére is.

jonard logo.png

Az egyesült államokbeli Jonard Tools cég 1958 óta gyártja kiváló minőségű szerszámait. Egyaránt kínálnak szerszámokat kábeltelevíziós, távközlési és optikai alkalmazásokhoz.

Lightel.png

Az egyesült államokbeli Lightel céget 1999-ben alapították. A kezdetek óta kiváló minőségű optikai passzív és aktív eszközök gyártásával foglalkoznak. Termékeik közül az optikai csatlakozó vizsgáló megoldásaikat forgalmazzuk.

partner_pbn.jpg

A Pacific Broadband Networks ausztrál tulajdonban lévő cég, amely az optikai aktív és passzív eszközök széles skáláját gyártja. Termékeik között megtalálhatóak az 1310nm-es és 1550nm-es optikai megoldások, FTTH megoldások és a komplett hálózatmenedzsment. A PBN eszközök kiváló műszaki tartalommal rendelkeznek és a sokéves gyakorlati tapasztalatok alapján nagy megbízhatóságúak.

partner_ppc.jpg

Cégünk a PPC koaxiális csatlakozóit kínálja ügyfelei részére. A PPC több mint 65 év tapasztalattal rendelkezik a csatlakozó gyártás területén, a piacvezető csatlakozó gyártó cégek jól ismert képviselője. A PPC az Egyesült Államokban, Dániában és Kínában rendelkezik gyártóbázissal. Termékeik a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.

A PPC a változó igényeknek megfelelően, folyamatosan fejleszti a termékeit. Számos szabadalommal és egyedi megoldással rendelkezik. Különös figyelmet fordítanak a jó minőségű, időálló alapanyagok kiválasztására, illetve alkalmazás előtti tesztelésére.

promax logo.jpg

Az 1963-ban alapított spanyol PROMAX cég piacvezető a képernyős műholdas, földi digitális és televíziós spektrumanalizátorok piacán. A közelmúltban mutatták be a DOCSIS 3.1 modemet tartalmazó HFC analizátor családjukat, illetve optikai műszerekkel is bővítették a kínálatukat.

partner_ripley.jpg

A Ripley cég több mint 30 éve kínálja kiváló minőségű szerszámait. A cég kínálatában megtalálhatóak a koaxiális, optikai és telekommunikációs hálózatok építéséhez szükséges szerszámok.

partner_shineway.jpg

A 2002-ben alapított kínai ShinewayTech cég sokéves tapasztalattal rendelkezik az optikai méréstechnika területén. Napjainkban a ShinewayTech az egyik leggyorsabban fejlődő telekommunikációs mérési megoldásokat kínáló cég. Számos bejegyzett szabadalommal rendelkeznek és kiváló ár érték arányú mérési megoldásokat kínálnak. 2012-ben elnyerték a Frost & Sullivan Price Performance Value Leadership (Vezető ár érték arány) díját. Termékeik között megtalálhatóak optikai fényforrások, teljesítménymérők, OTDR-ek és egyéb optikai műszerek.

partner_technetix.jpg

Az 1990-ben alapított Technetix cég komplett megoldásokat kínál a kábeltelevíziós szolgáltató cégek részére. Termékeik között megtalálhatóak a korábbi Tratec holland cég kültéri és beltéri passzív eszközei, szűrői, izolátorai. Több egyedi műszaki megoldást alkalmaznak az általuk gyártott passzív eszközökben. A DBx kábeltelevíziós erősítő és optikai node termékeik a legújabb műszaki elvárások és trendek figyelembe vételével lettek kifejlesztve.

partner_technicolor.jpg

A Technicolor cég (Integrálja a korábbi Thomson és Cisco előfizetői eszközöket) piacvezető a DSL, DOCSIS és Set Top Box termékek piacán. Termékeik közül a Docsis és Eurodocsis kábelmodemeket és telefonos modemeket forgalmazzuk.

Közelmúltban mutatták be a DOCSIS 3.1 szabvány szerinti komplett termékskálájukat.

yokogawa-electric-vector-logo.png

A japán Yokogawa Electric cég (korábban Ando)  több mint 30 éve kínál minőségi, megbízható optikai mérési megoldásokat. Optikai műszereik között megtalálhatóak a különböző méretű optikai hálózatok üzemeltetéséhez szükséges OTDR-ek, optikai spektrum analizátorok és hullámhossz mérők.

Promax fejléckép.jpg
bottom of page