top of page
Anchor 1
FTTH, optikai megoldások
Aktív eszközök

Cégünk egyaránt kínál megoldást különböző méretű (pár száztól, akár sok ezer előfizetőig) és típusú (Pont-Pont és Pont-Multipont) FTTH hálózatokra. Cégünk a FiberHome és EXPON jó minőségű, megbízható, költséghatékony FTTH aktív megoldásokat ajánlja ügyfelei részére.

 

GPON Pont-Multipont megoldás

A Pont-Multipont ITU-T G.984 GPON szabvány szerinti megoldás alkalmas az előfizetők közvetlen ellátására. A jelenlegi eszközökkel akár 128 (TV átvitel esetén maximum 64 ajánlott) előfizető tud osztozni az előre irányban 2.5 Gbps és visszirányban 1,25 Gbps sávszélességen. Ebben az esetben egy optikai szálon indulunk el a központból és egy az előfizetőkhöz közel elhelyezett passzív eszközzel osztjuk szét a jelet 64, vagy 128 felé.

MMN aktív FTTH megoldás előnyei:

  • Kulcsrakész, megbízható és kipróbált megoldások (FTTH fejállomás és előfizetői eszközök, 1550nm CATV adók és erősítők, optikai passzívok és komplett szoftver megoldás).

  • Sokéves HFC és FTTH tapasztalat.

  • Kompakt és moduláris fejállomási eszközök.

  • Megoldás minden méretű hálózatra (50-től akár sok ezer előfizetőig).

  • Testre szabott megoldások távközlési szolgáltatóknak, illetve intézményi hálózatokhoz, szállodáknak és lakóparkoknak

Az MMN aktív FTTH megoldás kategóriái:

  • FiberHome GPON Pont-Multipont megoldás

  • CATV beösszegzés

Passzív megoldás

Az FTTH hálózatoknál a passzív optikai elosztó hálózat megtervezése és kiépítése az egyik legjelentősebb feladat. Az FTTH beruházás megtérülése szempontjából kulcskérdés, hogy a passzív elosztó hálózat jó minőségű és kedvező árú építőelemekből legyen kiépítve, amik strapabíróak és időtállóak. Az elosztó hálózat tervezésénél fontos szempont az előfizetők egyszerű beköthetősége és a hálózat minél egyszerűbb üzemeltethetősége.

Megoldásaink között megtalálhatóak az Ilsintech hegeszthető optikai csatlakozói, a Grandway cég optikai kötő, szétosztó és előfizetői dobozai, illetve jó minőségű, megbízható, kedvező áru optikai osztók és egyéb passzívok.

Ugrás a lap tetejére

Anchor 2
Promax fejléckép.jpg
bottom of page