top of page
Hegeszthető csatlakozó
Ilsintech FTTH hegeszthető csatlakozó

Az Ilsintech kiváló minőségű, kedvező árú terepen hegeszthető optikai csatlakozói (SOC - Splice-on Connector), hosszú távon megbízható, költséghatékony megoldást nyújtanak az előfizetői bekötő kábelek végződtetésére.


Az Ilsintech hegeszthető csatlakozók számos előnnyel rendelkeznek, más hasonló csatlakozókkal szemben.
Az Ilsintech bejegyzett szabadalommal rendelkezik (PKT/KR2010/005713) a csatlakozó belső kialakításával kapcsolatban. Ezáltal a csatlakozó, lényegesen ellenállóbb, a külső, ferrule felőli, mechanikai behatásokra.

Az Ilsintech csatlakozók, más gyártók, előre csupaszított és tört hegeszthető csatlakozóival ellentétben, a 900um-es külső bevonattal vannak csomagolva. A csupaszítás és száltörés, a hegesztés előtt történik. Ezáltal a csatlakozók ára lényegesen kedvezőbb, illetve a csatlakozók kevésbé sérülékenyek.


A hegeszthető csatlakozók, a mechanikai gyorscsatlakozókkal összehasonlítva, lényegesen alacsonyabb beiktatási csillapítással (0,1-0,2 dB, 0,4-0,8 dB helyett) és sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek. Gyakorlati adatok bizonyítják, hogy az üzemeltetési költség is lényegesen alacsonyabb hegeszthető csatlakozók alkalmazása esetén.


A hegeszthető csatlakozó egy gyárilag előre csiszolt ferrule-t tartalmaz és ezért nincs szükség epoxy-val történő rögzítésre és terepen történő csiszolásra. Az Ilsintech kínálatában megtalálhatóak  az SC, LC, FC és ST csatlakozók, különböző kábelekre (250um, 900um, 3mm és beltéri kábel) illeszkedő verziói. A hegeszthető csatlakozók egyszerűen szerelhetőek az Ilsintech Swift optikai hegesztők (F1, F1+, S5, KF4, KF4A és K11) segítségével.

Fontosabb jellemzők:

  • Teljes kompatibilitás az IEC61754-4, KS C6974(F04), JIS C5973(F04) és a Telcordia GR-326 szabványokkal.

  • Használható különböző átmérőjű (0,9, 2, 2.4 és 3mm) előfizetői bekötőkábelek és beltéri kábel (2mmx3mm) közvetlen hegesztéséhez.

  • Továbbfejlesztett magas minőség, javított optikai jellemzőkkel (beiktatási csillapítás és reflexiós csillapítás).

  • Továbbfejlesztett és javított húzószilárdság (60N-t meghaladó).

  • A négy elem könnyen összeszerelhető a hegesztés után.

  • Eleget tesz a függőleges égési tesztnek. Az anyagok megfelelnek UL94V-0 nak.

 

Az FTTH hegeszthető csatlakozók részletesebb bemutatása

Ilsintech FTTH hegeszthető csatlakozó összeszerelésének lépései

 

Videós segédlet a csatlakozók összeszereléséhez:

Promax fejléckép.jpg
bottom of page