top of page
DOCSIS eszközök
DOCSIS eszközök
Központi eszközök
Kábelmodemek
DOCSIS alapú megoldások

Az adatszolgáltatások sebességének, illetve a  digitális videó csatornák számának folyamatos emelkedésével a szolgáltató cégek rákényszerülnek a meglévő HFC hálózatok folyamatos szegmentálására, illetve a DOCSIS alapú adat és hangátviteli megoldások folyamatos bővítésére.

Az új építésű hálózatok esetében, a szolgáltatók többnyire már optikai FTTH hálózat kiépítése mellett döntenek. Azonban a meglévő HFC hálózatok esetében a DOCSIS alapú infrastruktúra fejlesztése a leggazdaságosabb megoldás.

A DOCSIS alapú megoldások esetében rövid távon lehetőség van kedvező árú DOCSIS 3.0 szabványos használt eszközök beszerzésére. Hosszabb távon pedig megoldást jelenthet a DOCSIS 3.1 rendszerre történő átállás. 

Cégünk a központi eszközökből egyaránt kínál kedvező árú használt Cisco uBR CMTS konfigurációkat, illetve új DOCSIS 3.1 szabványt támogató korszerű Cisco cBR-8 CCAP központi egységeket.

Előfizetői eszközökből szintén tudunk ajánlani használt és új Technicolor (és korábbi Cisco) modelleket. 

 

Multimedia Networks Kft. előnyei

A Multimedia Networks Kft. komoly szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik a kábelmodemek és kábelmodem vezérlők területén. 2003 óta foglalkozunk ezzel a területtel, szakmai tapasztalatokat szereztünk több gyártó cég termékeivel kapcsolatban. A Cisco magyarországi partnerei közül az egyetlen olyan cég vagyunk, aki erre a területre szakosodott és megfelelő szakmai hátteret tud biztosítani az ügyfeleknek. Az általunk értékesített eszközöket szükség esetén telepíteni illetve akár 7/24 órában is támogatni tudjuk.

Telephelyünkön kialakítottunk egy teszt labort, amelyben az összes forgalmazott CMTS és kábelmodem típus megtalálható, és ahol az ügyfeleknél előforduló problémákat tesztelni, reprodukálni tudjuk ezzel is meggyorsítva a segítségnyújtást.

A DOCSIS megoldások kategóriái:

  • Cisco cBR-8 DOCSIS 3.1 CCAP központi egység

  • Cisco uBR CMTS termékek

  • Technicolor modemek

Promax fejléckép.jpg
bottom of page