top of page
Tanácsadás és tervezés
Tanácsadás, tervezés és telepítés

A kábeltelevíziós szolgáltató cégek az előfizetőkért folytatott egyre élesedő verseny miatt rákényszerülnek az adatszolgáltatások sebességének folyamatos emelésére, illetve IP alapú telefon és digitális videó szolgáltatások indítására.

Korábban az alkalmazott technológiák viszonylag egyszerűek voltak és a szolgáltató cégek nem kényszerültek rá a különböző technológiák közötti választásra. Napjainkban a szolgáltató cégeknek választani kell az alternatív megoldások között és az alkalmazott korszerű technológiák egyre összetettebbek és a bevezetésük és üzemeltetésük egyre nagyobb szakértelmet igényel.

Ezért érdemes nagy hangsúlyt fordítani a hosszútávon versenyképes hálózati struktúra és megoldás kiválasztására. Illetve szűkös anyagi erőforrások esetén a folyamatos kisebb fejlesztéseket is érdemes átgondoltan, egy hosszabbtávú stratégia alapján megvalósítani.

A kiválasztott hálózati topológia nagyban függ a szolgáltató cég és az ellátandó terület adottságaitól (Pl. Meglévő HFC hálózatból indulunk ki, vagy teljesen új építésű hálózatról van szó. Családi házas, vagy lakótelepi területen kell a hálózatot megvalósítani).

Ezért cégünk, a hosszú évek szakmai tapasztalatával és partnereink támogatásával, folyamatos tanácsadással kíván segítséget nyújtani ügyfelei részére, a legmegfelelőbb hálózati struktúra és technológia kiválasztásában és a hálózatok megtervezésében.

A megvásárolt eszközöket, megoldásokat, igény szerint telepítjük, illetve részt veszünk a hálózatok kiépítésében.

Promax fejléckép.jpg
bottom of page